tisdag 21 april 2009

Nu blir det allvarlig politik istället

Hej alla,

Nu blir det allvarlig politik istället för skoj. År 2009 skulle ju bli skit, så Ulla Tudor och teamet bakom The Skräck of Horror tänker hänga på konjunkturen och sluta skoja.

The Skräck of Horrors roliga profil är utsuddad. Vi ses på barrikaderna.


Ett bättre förslag

Den senaste tiden har det skrivits mycket om våldtäkter och våldtäktsmän. Kvinnor blir mer och mer rädda för att gå ut på kvällen och en åklagare talar om att stämma läkare som skriver ut p-piller till barn eftersom att läkaren enligt åklagaren då är skyldig till hjälp till våldtäkt.
Detta p.g.a det finns en lag som säger att det alltid är sexuellt utnyttjande då ett barn under 14 år har sex.

En insändare i Metro idag (21/4-09) skriver ungefär: "Hur kan ett p-piller hjälpa mot våldtäkt? Skadan är redan gjord."

Vi på The Skräck of Horror är benägna att hålla med insändaren. Ett p-piller hjälper ju inte alls mot en våldtäkt, utan mot oönskad graviditet. Samtidigt lägger man preventivansvaret på kvinnan vilket ger en skev könsbild. Även våldäktsmannen borde tänka på preventivmedel.

Våldtäktsmannen har ju ingen som helst aning om hur mycket sex kvinnan har haft och vilka smittor och risker som våldtäktsmannen utsätter sig för.

Våldtäkt är s klart en risk för både kvinnan och mannen. Även om våldtäkt är en otäck sak så bör samhället, om de inte lyckas förebygga våldtäkter, åtminstone förebygga spridningen av könssjukdomar och förekomsten av oönskade graviditeter.

Därför föreslår The Skräck of Horror att staten bör dela ut gratis kondomer till alla kvinnor och till alla våldtäktsmän för att båda parter ska kunna skydda sig.

Alla vet även att dubbla preventivmedel skyddar bättre. Därför bör samhället och staten även ge kvinnor p-piller så att de ska kunna skydda sig mot oönskad graviditet då en våldtäktsman "knackar på dörren".

På detta sätt kan kvinnan och våldtäktsmannen själva bestämma lite vad de vill skydda sig mot. Både våldtäktsmannen och kvinnan kan skydda sig mot oönskad graviditet.

Något som bör påpekas är ju att kondomen är väldigt bra egentligen vid våldtäkt då könsorganen faktiskt egentligen aldrig nuddar varandra på riktigt vid användandet av kondom.

Visst, detta kan ju rasera hela lagen mot våldtäkt och vi här på redaktionen vet inte hur man löser detta. Kanske bör det finnas en straffskala även för våldtäkt med användande av kondom. Vad tycker ni om detta?

Man bör kanske även införa en bestämmelse för statliga kläder för kvinnor där det exempelvis finns en väldigt lättöppnad ficka innehållandes en s.k. våldtäktskondom. Kvinnokläderna kan bäras ute i löpspåret eller sent på kvällen. Kanske bör även dessa kläder finnas för barn då hotet med pedofiler hela tiden ökar. I det fallet handlar det ju kanske mer om skydd för barnen mot könssjukdomar och skydd mot påssjuka och röda hund för våldtäktsmannen.

I kvinnornas statliga kläder bör i det jämställdhetens namn även finnas en lättillgänglig "slicklapp" för kvinnor som utnyttjar andra kvinnor sexuellt.

Nu vill vi tala om ett helt annat förslag.

Det är allmänt känt att vi i Sverige använder djur för att prova nya mediciner, tvålar och smink. Vi i Sverige (Europas White Trash enligt en gallupundersökning 2003-03-14) är på något sätt tyst villiga att använda djur för som offer för att kunna vara friska, rena och snygga. Finns det då ingen som helst vilja att använda djur som offer för sexuell lust?

Det är ett faktum att våldtäktsmän ofta har ett kontrollbehov och en mycket stor sexuallust. Det är även ett faktum att betesdjur såsom kor och lamm har en god effekt för den naturliga floran på ängsmarken och i skogen. Bör då inte staten och till och med kommunerna vilja placera ut "sexdjur" runt löpspår och egentligen överallt där våldtäktsmän samlas.

Hur många människoöden skulle vi inte kunna rädda på detta sätt? Dömda våldtäktsmän som tjänat sitt straff bör även kunna få ut en s.k sexhund att ha hemma för "husbehov". Visst, det kan låta otäckt, men hur många kvinnor kan vi rädda på detta sätt? En, två eller tvåhundra. Jag vet inte, men är det inte värt det?

Vi på The Skräck of Horror avslutar denna artikel med följande citat:

"I have been assured by a very knowing American of my acquaintance in London, that a young healthy child, well nursed, is, at a year old, a most delicious, nourishing, and wholesome food.."


-Jonathan Swift

1 kommentar: